Over mij

over mij

Mijn verhaal

Mijn dieren zijn mij heel dierbaar en ik kan me geen leven zonder ze voorstellen.

Gek op Dieren

Mijn naam is Sandra Moes, fotograaf en gek op dieren.

Zo lang ik mij kan herinneren waren er altijd dieren bij ons thuis en mijn eerste eigen hond kreeg ik voor mijn tiende verjaardag. Vanaf mijn dertiende werk ik met dieren, eerst tijdens een vakantiebaan in een dierenhotel en vanaf mijn zeventiende runde ik mijn eigen hondentrimsalon. Tien jaar later kreeg ik de kans om het dierenhotel over te nemen. En daar is ook mijn passie voor dierenfotografie begonnen.

Om mijn werk te professionaliseren heb ik de basisopleiding van de Fotovakschool in Rotterdam gevolgd en ben daarna afgestudeerd als fotograaf aan de School van Fotografie in Utrecht.

Sandra Moes Fotografie is aangesloten bij DuPho (Dutch Professional Photographers).
Download de van toepassing zijnde Algemene Voorwaarden DuPho.

Het plaatsen van een opdracht betekent dat je instemt met het publiceren van de gemaakte foto’s op mijn sociale media, website , publicatie en of expositie. Tenzij vooraf aangegeven dan gelden er ook andere tarieven. De (particuliere) klant heeft recht tot reproductie na ontvangst van de digitale bestanden voor eigen gebruik, het is niet toegestaan de bestanden voor commerciële doeleinde te gebruiken. (dit geldt niet voor bedrijfsfotografie), en de digitale bestanden online te plaatsen of af laten drukken anders dan aangeleverd,  denk aan bewerken/bijsnijden.

Het zijn momenten die je wilt koesteren…
    Ook als ze er niet meer zijn. Daarom is het zo belangrijk om je maatje op een professionele manier vast te laten leggen.