Fotografie

Fotograaf voor dieren

Als professioneel dierenfotograaf wil ik unieke dierenportretten maken waar je naar kan blijven kijken. Soms grappig, soms statig, maar altijd met karakter.

Portret Fotografie

Portret fotografie in de studio of op locatie,
met of zonder baasje.

Lees meer

Day in a life

Day in a life is een mini documentaire van een moment/ activiteit in jullie leven.

Lees meer

Projecten

Opdrachtgevers in de huisdierenbranche en
projecten

Lees meer

Portret Fotografie  – Complete Service –

Een mooie foto of fotoserie van of met je huisdier. Bij mij in de studio, buiten op locatie, of juist vertrouwd thuis. Maar altijd in een relaxte sfeer.

Ik lever een totaal pakket: een professionele fotoshoot van je hond, kat of ander huisdier tot aan het eindproduct. Na een fotoshoot bekijken we samen indien gewenst  de geselecteerde foto’s, de uitgezochte foto’s worden daarna met zorg bewerkt. Tussentijds kan je uit de verschillende producten keuzes maken, bijvoorbeeld een mooi werk voor aan de muur en/of een prachtig fotoalbum. Zodra de nabewerking klaar is vindt de bestelling van de uitgezochte producten plaats.

Bekijk de fotoproducten-pagina voor meer informatie over de aangeboden producten

 • Gezellige relaxte fotoshoot in de studio of op locatie
 • Samen de mooiste, leukste, gekste beelden uitzoeken voor bijvoorbeeld een mooie wanddecoratie(s) en/of folie box
 • Alle uitgezochte foto’s worden met zorg bewerkt
 • Bestelprocedure bij professionele fotoprint vaklabs en persoonlijke aflevering

Hoe gaat het in zijn werk?

Interesse in een fotoshoot van of met jouw geliefde dier, super leuk!!

Ik kom graag met je in contact, en hoor dan het liefst zo veel mogelijk over het dier wat we gaan portretteren, ras, leeftijd, karakter, waar hij/zij heel blij van wordt of juist erg onzeker etc. Maar ook van jou, wat zijn je verwachtingen en of wensen, welke ideeën heb je zelf, waar wil de foto(’s) ophangen?

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat het dier zoveel mogelijk zich zelf kan zijn, dat we rust creëren en de tijd voor hem/haar nemen.

In de studio mag de hond of kat los lopen zodat hij/zij kan wennen aan de omgeving en aan mij, op locatie thuis is het dier al gewend aan zijn omgeving en dan is het van belang om aan mij en de camera te wennen. Ik ben tenslotte een wildvreemde, afhankelijk van het karakter van het dier ga ik hier weer anders mee om. Maar bij alle honden/katten/ paarden ga ik ze pas aandacht geven als ze hier zelf aan toe zijn en naar mij toe komen.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat het model zo goed mogelijk gefotografeerd kan worden. We blijven rustig en ontspannen en lassen rustmomenten in als dat nodig is.

Ik heb altijd lekkers en interessante geluidjes bij me, maar neem zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt. Jij kent immers je dier het beste, waar hij/zij blij van wordt, speeltjes, geluidjes, of de favoriete snoepjes

Tarieven –  Studioshoot – Mijn Hond/ Kat/ Paard

– Voor een mooi kunstwerk van je eigen geliefde dier –

245 euro

 • 1 achtergrondkleur
 •  Online galerij waar je zelf de leukste en mooiste foto’s uit kan kiezen
Inbegrepen in de prijs: voorbereiding en uitvoering van de fotoshoot, 4 met zorg bewerkte foto’s in hoge resolutie voor eigen (particulier) gebruik en dezelfde foto’s met logo in lage resolutie om te gebruiken voor je sociale media.
 
 • Extra huisdier (max 2) van dezelfde familie 20 euro
 • Achtergond wissel 20 euro 
 • Extra foto bestanden 35 euro per stuk
 • Mobiele Studio op locatie 45 euro
 • 10 % korting op fotoproducten 
 
Tarieven – Studioshoot – Samen met mijn Hond

 
 
 
 
Tarieven – Locatieshoot (lifestyle)
 
– Voor het vastleggen van waardevolle pure momenten –
 
125 euro
 
 Voor de voorbereiding en de fotoshoot (ongeveer 1 uur fotograferen op een vaste locatie)
* extra uren of meerde locaties in overleg
 
 • Online galerij waar jezelf je favoriete foto’s uitzoekt
 • Voor maximaal 2 dieren en 2 personen, anders in overleg bespreekbaar

Achteraf heb je de keuze uit de volgende pakketten:

  5 digitale bestanden: 75 euro
10 digitale bestanden: 125 euro
20 digitale bestanden: 200 euro
 
Met zorg bewerkte foto’s in hoge resolutie voor eigen (particulier) gebruik en dezelfde foto’s in lage resolutie om te gebruiken voor je sociale media.
 
 • 10 % korting op fotoproducten
 • Binnen een straal van 10 km vanaf 2409 AA daarna 0,45 per km.
 
 
 
 
 
 
 

Kadobon fotoshoot met of zonder bestelkrediet

Leuk om te geven aan je vriendin, een familielid of collega als verrassing voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid!! Met een kadobon voor een fotoshoot van hun huisdier maak je ze zeer zeker blij! De bon zit in een mooie verpakking zodat er ook echt iets uit te pakken valt!                                               Een kadobon is mogelijk vanaf 50,00 euro

Day in a life – reportage –

Day in a life is een mini documentaire van een bepaald moment/ activiteit die je graag vast gelegd wil hebben. Het vertelt jullie verhaal, denk aan de gewone dingen, zoals bijvoorbeeld ontbijten, wandelen, de hondentraining of vier jij de verjaardag van je kat? De fotoreportage vindt dus bij jullie thuis en in de omgeving plaats, wel zo fijn en vertrouwd.

Altijd zal ik op een respectvolle manier omgaan met zowel jullie als de omgeving waarin er wordt gefotografeerd en mijn rol als fotograaf zal ook wat meer op de achtergrond liggen. Dat houdt dus in dat jullie lekker je eigen ding laat doen en ik observeer en leg vast. Ik fotografeer zoals het is, zonder poseren, op de meest pure manier.

Minimaal drie uur volg ik jullie, deze tijd heb ik nodig omdat ook het dier vaak even wat tijd nodig heeft om aan mij te wennen. Zo heb ik ook de tijd om jullie goed te observeren en de band tussen jullie in beeld te brengen.

Een reportage is voor iedereen geschikt, alleen, gezin, samen, hond, kat, paard

Is jullie kat het middelpunt van jullie gezin? Leuk! Of heeft je Opa een hondje die voor hem de wereld betekent? Zo mooi! Ben jij beste maatjes met je paard?

Graag kom ik langs om jullie vriendschap voor altijd vast te leggen, een blijvende herinnering te maken.

De mooiste momenten in een album

Vaak blijven foto’s op een usb /computer of telefoon staan, waar ze bijna niet meer te vinden zijn en zo wordt er niet meer naar gekeken, dat is zo zonde!!

Nadat ik bij jullie ben wezen fotograferen zoek ik zorgvuldig de mooiste foto’s uit en bewerk ik deze. Wanneer ik de reportage klaar heb ontvang je een mooi fotoalbum en de foto’s digitaal met logo op web formaat.

Als de tijd verstrijkt krijgen de foto’s steeds meer waarde, als je later het album er weer bij pakt en je terug kijkt naar de dierbare momenten en jullie band welke misschien inmiddels kostbare herinneringen zijn geworden.

Een day in a life reportage boek je al vanaf 345 euro. Dit is inclusief 3 uur fotografie, selecteren en bewerking, de geselecteerde foto’s in web formaat en een mooi samengesteld album van 15×15 cm met 10 spreads, zodat je altijd de mooie momenten terug kunt kijken.

Het album upgrade is mogelijk (meer foto’s, groter album, tekst op het album). Ook kunnen we samen een mooie wanddecoratie uit zoeken.

Bedrijfsfotografie in de dierenbranche

Foto's nodig voor je website, sociale media, folder ect? ik kom graag met je in contact om je wensen te te bespreken, mee te denken en daarna evt een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Tevreden ondernemers zijn o.a : Dierenkliniek Bos voor Dieren -- AniFit Nederland -- PaardPlus -- Dierenkliniek Eva -- Lilian op Heij Verlatingsangst voor honden --